Vacature ergotherapeut 8-16 uur per week

STAC mens & arbeid is een paramedisch- en trainingscentrum waar eerstelijns ergotherapie en fysiotherapie wordt geboden. Tevens bieden we multidisciplinaire revalidatietrajecten en worden we ingezet bij arbeidsgerelateerde vragen zoals werkplekonderzoeken en re-integratiebegeleiding.
In deze verschillende werkgebieden werken we met verschillende doelgroepen zoals chronisch pijn, NAH, COPD, Covid-19, rugklachten, artrose en reuma, MS en oncologie.

Wat zoeken wij?
Wij zoeken een ergotherapeut om, samen met de huidige ergotherapeut, de uren verder uit te breiden en het netwerk in de regio te vergroten. Het gaat om het bieden van ergotherapie in de eerste lijn, multidisciplinaire revalidatie en arbeidsgerelateerde vragen. Wij zoeken bij voorkeur iemand met ervaring in de ouderenzorg, handklachten en artrose en reuma. Daarnaast de ervaring of ambitie om met arbeidsgerelateerde vragen aan de slag te gaan.

Ben jij een ergotherapeut die houdt van de breedte van het vak en de aspiratie heeft om te werken aan het vergroten van het netwerk? Dan horen we graag van jou.

 Wat verwachten wij?

  • Gediplomeerd ergotherapeut
  • Ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (status ‘kwaliteitgeregistreerd’ of het streven om dit te behalen)
  • Zelfstandig werkend en ondernemend
  • De handen uit de mouwen wil steken en geen 9 tot 5 mentaliteit heeft

 Wij bieden:

  • Een enthousiast en multidisciplinair team waar ruimte is voor initiatieven
  • Een dienstverband van 8-16 uur, voornamelijk vanuit de vestiging Lepelstraat
  • Dienstverband met marktconform salaris
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Interesse?
Zowel Starters als meer ervaren ergotherapeuten worden uitgenodigd om te reageren.

Wil jij werken bij STAC mens & arbeid? Aarzel dan niet en solliciteer. We zien je motivatie en CV graag tegemoet via f.quaytaal@stac.nl, Frank Quaytaal, algemeen directeur. Voor vragen kan je contact opnemen met Eveline Cranendonk, ergotherapeut op 0164-630144