shape test

Oncologische revalidatie

Fysiotherapie Netwerk Oncologie

STAC is aangesloten bij FyNeOn. Het Fysiotherapie Netwerk Oncologie (FyNeOn) is een netwerk van fysiotherapeuten, gespecialiseerd in de oncologie, die samen streven naar kwalitatief hoogwaardige zorg voor mensen met een oncologische aandoening en/of de gevolgen hiervan in alle fasen van deze ziekte.

De in oncologie gespecialiseerde fysiotherapeut kan worden ingezet in alle fasen van de ziekte. Omdat de behandeldoelen per fase verschillen vereist dit specifieke kennis en vaardigheden van de fysiotherapeut. Ook voor vragen over bewegen tijdens kankerbehandeling of persoonlijke begeleiding in de curatieve, palliatieve en/of terminale fase van de ziekte of behandeling kunt u terecht bij de FyNeOn fysiotherapeut. Via ‘Vind een Fysiotherapeut’ vindt u direct een up-to-date lijst van aangesloten, gespecialiseerde fysiotherapeuten.

Kijk voor meer informatie eventueel op de website van FyNeOn.

Onconet

STAC is tevens aangesloten bij Onconet. Onconet streeft ernaar dat patiënten in heel Nederland een deskundige fysiotherapeut in de eigen woonomgeving kunnen vinden voor begeleiding bij behoud of verbetering van fitheid rondom de medische behandeling voor kanker.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Onconet.

Aanmelden

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met STAC op 0164 – 63 01 45 of reageren via het contactformulier.