shape test

Nieuwe collega ergotherapie gevonden

Na maanden van zoeken naar een nieuwe collega ergotherapie is het uiteindelijk toch gelukt. Wij hebben die gevonden in de persoon van Marie-Louise Entius. Hier stelt Marie-Louise zich kort voor:
 
Ik ben Marie-Louise Entius, 35 jaar oud en woon samen met mijn 3 poezen en hondje in Roosendaal. Per 1 juni 2021 zal ik het team als Ergotherapeut komen versterken. In 2006 ben ik begonnen met de opleiding Fysiotherapie in Breda. Tijdens mijn stages als fysiotherapeut heb ik kennis gemaakt met Ergotherapie, voor mij op dat moment nog een onbekend beroep. Na mijn diploma behaald te hebben als Fysiotherapeut ben ik in België de opleiding Ergotherapie gaan volgen in Merksem. Sinds juli 2015 ben ik dan officieel Ergotherapeut. Na mijn studie heb ik 5 jaar met veel plezier gewerkt in de ouderenzorg met mensen met Dementie in Essen België. Nu is het tijd om terug naar Nederland te keren en bij STAC mens & arbeid een nieuwe uitdaging aan te gaan.
In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig met voornamelijk haken en zing ik met veel plezier in het leukste koor van Roosendaal.
Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging en hoop jullie allemaal snel een keer te ontmoeten.