shape test

Frank Quaytaal

Sinds de oprichting in 1993 is Frank werkzaam bij STAC mens & arbeid. Hij heeft de gehele opbouw van STAC als Paramedisch Centrum en Trainings- en Reïntegratiebedrijf mee ontwikkeld en ten uitvoer gebracht. Hij heeft zich verder ontwikkeld tot een van de drijvende krachten van STAC en is in het jaar 2000 toegetreden als eigenaar.

Frank heeft de functie van algemeen directeur en is als zodanig onder andere verantwoordelijk voor het verder uitbreiden van het netwerk, ontwikkeling van nieuwe producten en diensten en relatiebeheer van opdrachtgevers. Voorts zet hij beleidslijnen uit binnen de organisatie vanuit de missie en visie van STAC mens & arbeid en is hij eindverantwoordelijk voor de operationele, financiële en personele organisatie. 

Daarnaast worden werkzaamheden als fysiotherapeut en bedrijfsfysiotherapeut uitgevoerd. Het ontwikkelen, innoveren en implementeren van scholings- en trainingsprogramma’s komen voor een groot deel van zijn hand. Hij is vooral inzetbaar in bedrijfsfysiotherapie, knieproblematiek, wervelkolomproblematiek en hartrevalidatie. 

BIG-registratienummer: 89041694704