Nieuwe collega fysiotherapie

Even voorstellen:

Per 1 augustus hebben wij een nieuwe college fysiotherapie. Hier stelt hij zich in het kort aan u voor:

Patrick 2

Mijn naam is Patrick Lamper ik heb de opleiding fysiotherapie gevolgd in Breda en heb mijn diploma behaald in 2015. Voor deze opleiding heb ik de opleiding fitnessinstructeur gevolgd op het CIOS in Goes. Zo heb ik tijdens mijn studie bijverdiend als fitness/revalidatie coach. Zelf ben ik iemand die graag sport. Zo deel ik mijn vrije tijd dan ook graag in met een potje voetbal, tennis, hardlopen of andere sportieve activiteiten.
Ondanks dat ik net ben afgestudeerd ben ik enorm blij dat ik bij STAC aan de slag kan als fysiotherapeut en hoop ik nog veel te leren. Wat ik mooi vind van het vak fysiotherapie is dat je altijd bezig bent met mensen en dat je samen naar een gesteld doel streeft. Voor mij is variatie een van de leukste dingen binnen het werk. Zowel variatie in werkzaamheden als in mensen.

Samen met STAC en de collega’s verwacht ik een mooi begin te maken met het werken als fysiotherapeut.

Patrick 1