Nieuwe collega fysiotherapie

Even voorstellen:

Per 23 november hebben wij een nieuwe college fysiotherapie. Hier stelt hij zich in het kort aan u voor:

Tim 1

Mijn naam is Tim van Geel en 5 juni jl. 23 jaar jong geworden, geboren en getogen te Langeweg (Gem. Moerdijk). Nadat ik het CIOS MBO+ in 2011 had afgerond ben ik gaan studeren aan de opleiding tot fysiotherapeut. Deze bachelor opleiding heb ik in juni 2015 afgerond. Ik heb deze studie gevolgd aan de Avans hogeschool te Breda. Tijdens deze opleidingen heb ik altijd als fitness instructeur gewerkt in een sportgezondheidscentrum. Nu ik als fysiotherapeut aan het werk ben gegaan, ben ik hiermee gestopt. Gelijk na mijn opleiding ben ik gaan werken in een verzorgingstehuis als fysiotherapeut. Nu ik dit jaar ook begonnen ben aan de master Manuele Therapie aan de hogeschool te Rotterdam is deze combinatie, studie en werken bij STAC ideaal. Ik hoop dat ik mij daarom over 3 jaar manueel therapeut mag noemen. Zelf ben ik ook iemand die graag sport. Wanneer ik vrije tijd heb, dan besteed ik die tijd graag aan hardlopen en heel graag aan voetballen. Ik ben ontzettend blij dat ik vanaf nu aan de slag kan gaan als fysiotherapeut bij STAC. Zo kan ik mijn opgedane kennis gaan toepassen in de praktijk en zo ook mijn ervaring gaan vergroten. Verder hoop ik dat ik nog veel kan leren, maar dat is in het vak fysiotherapie gelukkig altijd zo. Iets wat ik heel mooi vind aan ons vak is, je bent altijd bezig met de mens en je gaat proberen samen met iemand haar of zijn doel te bereiken. Tot slot see this page. Ik heb er erg veel zin in om aan deze mooie nieuwe uitdaging te mogen beginnen.

Tim 2